Image Hosted by ImageShack.us
U šetnji uz kanal - Pomaganje životinjama - Blog.hr

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari Da/Ne

Početna

Objavljeni postovi

Vrabac i muhe

Mali vrabac s prijamnog

Haenesovci i Udruga Spas na Trgu Slobode

Kunić Biskit

Na susretu katoličke mladeži (SHKM)

Jeleni

U šetnji uz kanal

O blogu i Spasićima

Hmmm... Spasići???
Sigurno se pitate "kaj pa je to"? E paaa mi smo vam ekipa tinejdžera-aktivista i službeno volontiramo za udrugu za zaštitu životinja "Spas" u Varaždinu, ali se pridružujemo i drugim udrugama, tak da nas možete naći na svakakvim (čudnim zujo) događanjima. Ovo je naš online dnevnik i tu ćete čitati o našim pothvatima, akcijama i pustolovinama, o svakodnevnom preživljavanju (nije lako biti čudaksretan), o životinjama i o bilo ćemu drugom što nam padne na pamet, a odlučimo napisati.





© Sabina Ranogajec



Javite nam se!
E-mail: pomaganje_zivotinjama
@net.hr

icq: 468439283

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Udruga Spas Vž
Prijatelji životinja
Kristinin blog

Naši članovi na ptičici:
darling
piccolo952

PETA2.com


25.02.2008., ponedjeljak

U šetnji uz kanal

Osjećate miris proljeća u zraku?Ja da.Vani je bilo stvarno toplo, toplije nego u mojoj sobi. Morala sam rastvoriti prozore da uhvatim malo te topline. Neki dan sam imala debelu zimsku jaknu, a jučer sam šetati pse iz skloništa išla u majici i prsluku.Nebreš to vrijeme prokužiti.
Bilo je negdje oko 16h kad smo se dofurali pred Spas,zvonili i derali se, ali nas naravno nitko nije čul od silnog laveža pasa.Garo,koji uvijek čuva stražu pokraj ograde, pokušal nam je pomoći i pridružio se lajanju,stvarajući još veću buku.Nije bilo šanse da nas možda IPAK skuže.Na kraju je Ivančica (jedna od volonterki) morala ući unutra i sama nam uzeti pse za šetnju.Dok smo ju čekali,došle su dvije cure iz Zagreba po nekog štenca, pa je i jedna od njih morala unutra po njega,nakon kaj smo im objasnili da uzalud zvone.Malac je inače baš slatki,i baš je MALI,otprilike veličine zamorca.Ivančica je dovela Semu-po običaju,nju uvijek šećemo jer je,hm,predebela i mora izgubiti koju kilicu. Ona je i jedan od onih pasa, koje moraš voljeti bez obzira na to što nisu bogznakako lijepi,i Bubiku-isto jedna dobra kujica koju Ivančica šeće,ja ju nisam nikad prije.Napokon smo mogli krenuti.Odlučili smo se za putić uz kanal, na osunčanoj strani,nizvodno.Garo je trčal za nama(on se šeće bez lajne), stalno je zastajkival i njušil,kad bi naiše na mišju ili krtičju rupu moral je obavezno malo prekopati-a blato je letelo na sve strane.Pustili smo ih da idu malo u vodu,to im je bilo super.Semika se brzo umorila,ali i Ivan, budući da je moral trčati za veselom Bubi kojoj se nekam žurilo.Odmorili smo se na ribičkim klupicama, a onda polako natrag.
Na povratku je bilo malo problema sa Semom i Garijem, bili su nanjušili mačke pod nekakvim kamionom i nisu se dali doma (u Spas mislim), no uspjeli smo ih nagovoriti.
Hehe... nije se niti nama šetačima išlo doma...zubo

A sad slike,bilo bi ih više da mi fotić nije crkaval svaki čas(zaboravih staviti baterije na punjenjelud)

Ivančica i Garo, gledaju dal ima nekog
Image Hosted by ImageShack.us


Garo, slavni lovac na miševe i krtice
Image Hosted by ImageShack.us


Sema mi liže rukucerek
Image Hosted by ImageShack.us


Ivan-najmlađi Spasić,malo se vidi i Bubi,u pozadini su Milky,Ivančica i Sema
Image Hosted by ImageShack.us


Sababelj

- 00:35 - Komentari:9Isprintaj - #